1-2-2020 Moeizame Minibike training in Roosendaal

Vandaag was het weer training in Roosendaal bij de Stichting Pocketbike Promotion en de eerste keer na de revisie van mijn minibike.
Tijdens de eerste sessie merkte ik al direct dat ik moeizaam op snelheid kwam, even gestopt en mijn papa zei dat ik even door moest rijden en dat we naar de koppeling moesten kijken, die stond waarschijnlijk nog niet helemaal goed. Na deze sessie werd mijn minibike direct meegenomen door Maarten en die heeft de koppeling enkele slagen strakker gezet.

Tijdens het wegrijden bij de tweede sessie resulteerde dit weer eens in een onbedoelde wheelie, die stond in ieder geval weer een stuk beter!
Ondanks deze actie wilde het gewoon niet helemaal gaan zoals het normaal gaat. Ik reed te braaf, liet mensen voorgaan terwijl ik gewoon moet doorrijden en ik gaf pas gas na de bocht en niet in de bocht zoals het hoort. Mijn papa kwam me dit natuurlijk vertellen maar goed, papa zegt wel meer šŸ™‚

Na mijn derde sessie kreeg ik meer adviezen van andere mensen dus blijkbaar reed ik toch anders dan gewoonlijk, het zat dus toch bij mijzelf. Kop op en gaan maar weer bij de vierde en tevens laatste sessie. Die ging direct beter, mijn gas ging er in de bocht alweer wat op, papa’s duimpjes gingen weer in de lucht en ja ik ging weer over de baan als vanouds. Ik merkte het verschil natuurlijk ook wel maar de toeschouwers viel het beter op. Zo kon ik de dag toch weer tevreden afsluiten, mijn blok loopt heerlijk na de revisie, koppeling kijkt papa deze week nog even na want hij mag nog iets meer hebben als het aan mij ligt en dan op de naar de volgende.
Hier nog een kort filmpje van vanochtend, ik ben tevreden šŸ˜‰

Er zit weer snelheid in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *