1-7-2021 Zaterdag a.s. start het NK Ohvale 110 2021

Eindelijk is het dan zover, as zaterdag 3 juli 2021 start het NK Ohvale 110cc in Vledderveen.
We hebben er op moeten wachten maar we mogen nu echt beginnen met de races voor dit seizoen. Helaas heb ik wel een beetje pech want er is besloten op zondag direct race 2 te rijden en dat is voor mij ivm schoolverplichtingen niet mogelijk. Ik rijd dus alleen de eerste race dit weekend en ga natuurlijk proberen zo goed mogelijk te eindigen om wat punten te scoren.

De kalender voor de rest van het seizoen is als volgt:

Inmiddels is er ook bekend gemaakt dat toeschouwers welkom zijn mits iedereen zich maar houd aan de corona maatregelen van de overheid.
Ik heb er zin in en ben er klaar voor maar ik weet dat mijn collega coureurs dat zeker ook zijn. Iedereen succes en laten we er met zijn alleen een mooi spektakel van gaan maken om de Nederlandse racesport in ere te houden!

Groetjes Joey ­čśë

joey racing #19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *