1-8-2020 Minibiken in Roosendaal

Vandaag weer eens een keer met de minibike op stap geweest. De laatste keer was alweer op 23 mei dus het werd weer een keertje tijd.
Plaats van rijden in Roosendaal bij de Stichting Pocketbike Promotion, altijd gezellig.
Ivm de vakantieperiode was het niet heel druk en konden we in twee groepen rijden. Omdat het alweer even geleden was heb ik de eerste sessie maar in de rustige groep gereden om daarna weer in de snelle groep te rijden.

Het was even wennen, de lagere zit, automaat en het lichte gewicht was ik toch weer kwijt maar al vrij snel reed ik weer als vanouds.
Vanaf mijn tweede sessie ging ik weer lekker rond en was het weer een leuke ochtend om met mijn racevrienden in Roosendaal te kunnen rijden. Tussendoor ook nog proefstarts gemaakt en ook dat ging gewoon weer goed. Kortom een leuke en geslaagde ochtend op de minibike.

Helaas zal dit gelijk een van de laatste keren zijn dat we in Roosendaal kunnen rijden, op 15 augustus misschien nog maar dan is het over en uit. Het kartcentre in Roosendaal gaat sluiten en word afgebroken. Vanaf dat moment is de dichtstbijzijnde mogelijkheid in de winter in Middelburg dus we zullen dan weer wat eerder ons bedje uit moeten.
Ik wil in ieder geval de Stichting Pocketbike Promotion bedanken, Piet het was altijd leerzaam en gezellig en we kunnen wel zeggen dat het in Roosendaal toch allemaal wel begonnen is voor mij. Ook Maarten Henderieckx van Mabo Tuning bedankt voor zijn altijd behulpzame aanwezigheid in Roosendaal. Last but not least wil ik ook Robin van Koolwijk en Djaella bedanken voor alle leerzame instructies, tips en adviezen die mij echt verder hebben geholpen.

Gelukkig zien we elkaar overal weer terug alleen voor Roosendaal komt het tot een einde, bedankt Kartcentre Roosendaal voor de leuke jaren! En nu nog wat beeldmateriaal van vanochtend. Groetjes, Joey šŸ˜‰

En weer lekker de bocht doorkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *