10-10-2020 Minibike Roosendaal, de laatste :(

Vandaag was het dan echt zover, na het al weken te zien aankomen was vandaag de allerlaatste minibike training in Roosendaal. Heel erg jammer want dit was voor ons zo lekker dichtbij en daarnaast ook nog eens een uitstekende baan. Maar aangezien het kartcentre gaat verdwijnen houd het minibiken voor ons ook op. Hier heb ik zoveel geleerd, getraind, gevallen en weer opgestaan. Vrienden gemaakt en zoveel gelachen en beleefd maar het is nu echt gedaan.

Maar nu over het minibiken, dat ging lekker, heel erg lekker zelfs en ik zat al snel in mijn ritme. Ik kon goed mijn tempo aanhouden, mijn lijnen goed rijden en het verzitten ging ook goed. De minibike was vandaag mee teruggekomen met Maarten (Mabo Tuning) want vorige keer liep de bike niet helemaal lekker. Dat was vandaag wel weer even anders, ik heb heerlijk gereden en genoten.

Het was druk en dit was te verwachten want alle wedstrijden zijn achter de rug en iedereen gaat nu toch weer veel meer binnen rijden. Dat was ook wel weer leuk want ik zag ook weer veel racevriendjes terug die ik een tijdje niet gezien had. De vorige keer heb ik iedereen hier al bedankt maar nogmaals Piet Bouwman (Stichting Pocketbike Promotion), Maarten Henderieckx, Robin en Djaella van Koolwijk en natuurlijk Kartcentre Roosendaal dank! Dank voor de leuke jaren, gezelligheid, tips, adviezen en trainingen en last but not least de lekkere tosti’s. We gaan mekaar zeker weer zien en iedereen alle goeds voor de toekomst. Foto’s en filmpje šŸ˜‰

Mooie club mensen, Stichting Pocketbike Promotion!
De laatste meters op deze baan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *