12-6-2024 De Motor Podcast en BeNeCup Enter

Afgelopen maand ben ik samen met mijn vader geïnterviewd voor de Motor Podcast in de studio te Hilversum. Vandaag mag ik dan ook laten weten dat deze aflevering nu is te beluisteren via diverse platformen. Hieronder is de podcast direct af te luisteren. Ga je toch liever naar de website klik dan hier.

En dan nog afgelopen weekend mijn BeNeCup wedstrijd in Enter. Ik kan daar eigenlijk kort over zijn want die duurde ook maar heel kort. Al tijdens mijn eerste vrije training op zaterdagavond werd ik vol van mijn motor gereden. Ik was net het stratencircuit af op het offroad gedeelte toen ik een motor achter mij hoorde. Ik ging direct van mijn lijn af om ruimte te maken maar dat was blijkbaar nog niet genoeg voor deze Belgische coureur.


Wat hij precies deed blijft een raadsel maar hij klapte vol in mijn linker zijkant. Zijn motor eindigde bovenop die van mij die teveel schade opliep om verder te rijden. We hadden helaas niet de onderdelen bij die waren afgebroken dus hield het al snel op. Ik was heel erg boos en vroeg aan de baco wat hij nu precies deed . Ook de baco haalde zijn schouders op en zei bevestigend ‘ik heb ook werkelijk geen idee wat hij deed’.

Met een kneuzing in mijn zij en naast mijn knie, in alle kleuren van de regenboog, konden we terug naar het hotel.
Dus alles weer ingeladen en de wedstrijd gelaten voor wat het was. Erg jammer maar het is niet anders, op naar de volgende in Battice, als het weer meezit. De nieuwe onderdelen druppelen binnen deze week dus dit weekend de boel weer in orde maken. Tijd om weer te trainen dus terug de offroad in en circuit rijden in Spa Francorchamps. Tot de volgende!

Joey 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *