12-9-2020 Minibiken in Roosendaal

Vandaag zijn we weer eens dicht bij huis gebleven want we konden nog een keer minibiken in Roosendaal bij de Stichting Pocketbike Promotion. Deze kans dus niet laten gaan en de bus richting kartcenter Roosendaal gebracht. Het was niet heel erg druk dus we hadden de baan met zijn zevenen ter beschikking. Er was dus geen haast met sessies rijden en dat bracht een lekker ontspannen en gezellige sfeer met zich mee. Groepen werden er niet gemaakt want we waren allemaal wel aan elkaar gewaagd.

De eerste sessie ging niet echt als vanouds, ik moest weer erg wennen aan de minibike en ik ging een beetje zwabberend over de baan en was op zoek naar de juiste zitpositie. Dit geen al gaande de eerste sessie langzaam aan gelukkig weer beter. Nadat de bandjes waren warm gereden begon ik weer in het ritme terug te komen dus vanaf de tweede sessie kon ik weer een beetje los gaan. Het ging lekker, heel even stotterde de minibike en ik dacht ‘nee niet stilvallen nu’. Gelukkig was het daarna verdwenen zeker nadat mijn vader nog eens even extra gas had gegeven in de pauze. Hopen dat het een vuiltje in de carburateur is geweest en nu is verdwenen.

Op het einde van deze ochtend besloot Piet dat we nog maar even een wedstrijdje moesten doen, en ik maar hopen dat het stotteren van de bike niet terugkwam. Dat gebeurde gelukkig niet en ik kon als 3e finishen in dit toch wel leuke einde van een gezellige ochtend. Het gaf in ieder geval aan dat het niet druk hoeft te zijn om een gezellige ochtend te hebben en dat ik het minibiken nog niet ben verleerd ondanks de uren die ik nu op de Ohvale rijd. Natuurlijk ook van deze ochtend, niet al te best, foto en filmmateriaal šŸ™‚

Leuke layout in Roosendaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *