13-04-2023 The-Paddock sponsor van Joey Racing #19

Vandaag kan ik bekend maken dat The-Paddock sponsor gaat zijn voor Joey Racing #19, ik ben daar natuurlijk heel erg blij mee.
The-Paddock is dè specialist voor detailing en onderhoudsproducten voor alle motoren in de paddock maar ook die op de weg.Van reinigingsmiddelen tot wax, cleaners en foams maar ook benodigde accessoires en natuurlijk hun geweldige kettingspray The Lube.

The Lube

Alle producten worden kritisch getest volgens de hoogste normen. Deze zijn zorgvuldig samengesteld, getest en geproduceerd onder zeer kritische omstandigheden. Bij gebruik van The-Paddock producten is de kwaliteit dan ook direct te merken.

Eigenaar Chris zit al lang in de motorwereld. Hij is opgegroeid met motoren om zich heen en het was onvermijdelijk dat hij in deze snelle wereld actief zou blijven.

Chris heeft uit zijn eigen passie The-Paddock opgericht, die specifieke detailing items produceert van zeer hoge kwaliteit. Met zijn ervaring en kritische oog voor elk klein detail brengt hij de beste detailing en onderhoudsproducten op de markt.

Bundel Ultimate Detailer kit 

Christian staat altijd klaar om je uitleg te geven over The-Paddock’s items of gewoon om over motoren te praten!
Hij is vaak op de baan te vinden, met name op het circuit van Assen. Kom langs om jouw ervaring, verhaal en mening te delen!

Toewijding, concentratie en passie
Dat is waar het bij The-Paddock om draait en ook waarom The-Paddock en Joey Racing #19 de perfecte combinatie zijn.

Bij The-Paddock staan ​​we allemaal voor kwaliteit.We hebben onze producten ontwikkeld met een absurd grote passie voor de detaillering en onderhoud van motorfietsen. Met onze fabriek in de U.K. brengen wij onze eigen samengestelde formule de wereld in.

Wij heten u van harte welkom in onze wereld!

U kunt ons vinden op www.the-paddock.nl
Instagram: https://www.instagram.com/thepaddock_eu/
Facebook: https://www.facebook.com/people/The-Paddocknl/100068387482562/

contact the-paddock via joey racing #19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *