13-6-2019 Klaar voor training as zaterdag in Roosendaal

Vandaag is mijn vader bij Mabo-Tuning in Terneuzen geweest waar mijn minibike onderhanden is genomen door “Dokter” Maarten. Keringen zijn vervangen, net zoals de pakkingen bij de carburateur en bij de uitlaat is ook een nieuwe pakking gezet plus een andere bocht. Toen mijn vader terug thuis was heeft hij alles nog schoongemaakt, bandjes op druk gezet, ketting schoongemaakt en opnieuw ingespoten en uiteindelijk de kuip weer teruggeplaatst. Tandje voorzijde is weer voor de binnenbaan dus ik ben klaar voor zaterdag as bij Stichting Pocketbike Promotion in Roosendaal.
Ready 2 Race šŸ™‚

Laatste puntjes op i
En hij is er weer klaar voor!
Bijna zaterdag, ik kan niet wachten………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *