14-11-2019 Mijn nieuwe logo is klaar :)

Vandaag was mijn nieuwe logo klaar. Dit was eigenlijk ook een cadeautje voor mijn verjaardag maar omdat ik moest kiezen wat ik wilde en in welke kleuren heb ik die al wat eerder dan mijn verjaardag.
Dus vanaf nu zal ik dit logo overal gebruiken en er zullen ook stickers voor gemaakt gaan worden die op mijn bike maar ook op de bus gaan komen.

Een rijdersnummer hebben we er niet aan toegevoegd omdat ik tijdens inschrijving voor een wedstrijd pas zeker weet of ik mijn gewenste rijdersnummer zal krijgen. Dat is dan voor het lopende seizoen dus om teleurstelling te voorkomen hebben we die maar achterwege gelaten.

Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee omdat ik hem zelf heb samengesteld, wat denken jullie?

Joey Racing Roosendaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *