15-2-2020 Training minibike in Roosendaal

Vandaag was het weer trainen in Roosendaal, ik had er zin in vandaag.
Het was redelijk druk maar omdat er in drie groepen werd gereden viel het in de groepen behoorlijk mee en kon iedereen ruim voldoende rijden deze ochtend.
Het werd een training inclusief slalom en rondjes rijden om een enkele pion. Op een enkele keer mijn voet aan de grond en een schuivertje over een pion ging het me eigenlijk best goed af. Het schuivertje zorgde wel voor een verschoven stuurdemper maar papa heeft dit weer direct verholpen.

Het rijden op zich ging ook prima, iedere sessie ging het weer soepeler en vloeiender als degene daarvoor. Papa had van de week alles weer schoongemaakt en mijn koppeling gecontroleerd en dat stond nu allemaal prima. De ketting was weer gespannen want die hing vorige week na het rijden slapjes op mijn achterbrug dus ook dat was weer in orde. Ik kan dus wel zeggen dat het een leuke sportieve ochtend was, fijn gereden en weer wat gegroeid in de motorsport. Ik kan niet wachten op de volgende keer rijden maar zal toch weer even geduld moeten hebben.

Hier nog een filmpje en foto van vanochtend.

De fotokwaliteit laat te wensen over šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *