15-6-2019 Geslaagde training in Roosendaal

Vandaag weer gereden in Roosendaal bij de Stichting Pocketbike Promotion. Het was gezellig druk en het werd een dag van rijden, kijken en verzitten tijdens het bochtenwerk. Ik moest even wennen aan de gewijzigde koppeling want ik had nog niet binnen gereden sinds mijn vader de koppeling had bijgesteld. Dus rustig begonnen en vanaf de tweede sessie ging het weer als vanouds, mijn bike liep ook weer lekker dus alle problemen van 1,5 week geleden zijn verholpen. Na deze geslaagde dag was ik wel erg moe op weg naar huis dus nu weer rust. Over 4 dagen alweer rijden in Goes bij Minibike Zeeland en ik heb er zin in šŸ™‚

En de bocht doorkijken
Geen beste foto van dit “geweld”
Beelden van de training

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *