18-8-2021 Trainen Midland Circuit Lelystad

Vanmiddag/Avond stond er een training op het programma op het Midland Circuit Lelystad. Dit kwam goed uit want zaterdag de 28e hebben wij hier de vierde race van dit seizoen. Ook een mooi moment om hier voor de eerste keer met de Dream Shiver Pitbike te rijden en de tandwielverhouding te bepalen. Kortom er lag weer een leuke uitdaging vandaag op dit circuit.

Even wennen die eerste sessie 😉

Mijn eerste sessie ging niet heel erg goed, het was nogal zoeken naar de juiste schakelmomenten om welke versnelling waar te rijden. Dit kwam ook omdat mijn vader voor dit circuit de vertanding had aangepast. Ik vond het erg wennen met de Pitbike op deze baan in vergelijking met Assen, er moest gewerkt worden. De tweede sessie verliep al een stuk beter, het bochtenwerk ging vloeiender en mijn snelheid ging omhoog, dat smaakte naar meer.

Mijn derde en vooral vierde sessie gingen prima, mijn schakelmomenten zaten goed en mijn lijnen wist ik ook weer netjes te rijden. Daar is het tenslotte een training voor en ik houd ook rekening met anderen die aan het trainen zijn. Mijn snelheid zat er goed in en op het einde van de laatste sessie toch nog twee wheelies gemaakt, dat vond ik wel even leuk 😀
Een geslaagde dag en de benodigde voorbereiding kunnen doen voor de race op 28 Augustus. Ik heb weer genoten en hier nog wat foto/film materiaal 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *