19-1-2020 Minibike training in Middelburg

Vandaag weer richting Middelburg om te trainen/vrij rijden bij Minibike Zeeland. Het was behoorlijk druk dus werd er in 3 groepen gereden. Ik reed in een groep met ongeveer 8 rijders dus de opdracht was om samen met een maatje te gaan rijden om zodoende van elkaar te leren. Tijdens het rijden wisselden we om van koppositie zodat dan de andere rijder weer moest volgen. Dit ging eigenlijk behoorlijk goed en we hadden het tempo er lekker in zitten.
We reden wel totaal verschillende lijnen wat de nodige vraagtekens bij mij opriep maar al met al ging het toch lekker.

Inmiddels ben ik alweer redelijk gewend aan het grotere vermogen wat ik heb gekregen sinds de restrictie is vergroot. Geen onverwachte wheelies meer en ik heb dus ook geen schuivers gehad vandaag, ook wel weer lekker.
Wel heb ik met een goede reactie een behoorlijk val kunnen voorkomen omdat ik op een recht stuk met een knik er in precies op de knik teveel gas gaf. Gevolg was dat het achterwiel een behoorlijk stap opzij deed wat bijna een val veroorzaakte. Gelukkig wist ik de onverwachte uitbraak op te vangen en kon zonder kleerscheuren verder rijden.
Het was dus weer een leuke dag met weer nieuwe ervaringen, stap voor stap blijven we vooruit gaan šŸ˜‰

Volgende week gaat mijn hele bike uit elkaar zodat hij een volledige revisie krijgt bij Mabo Tuning en nieuwe banden. Ik kijk dus alweer uit naar de volgende training in Roosendaal bij de Stichting Pocketbike Promotion.
Hier nog wat foto’s van vandaag.

Goede foto tegen het licht in šŸ˜‰
We zijn er klaar voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *