2023/2024 Terugblik en Vooruitzicht

En zo zijn we weer aan het einde van een jaar gekomen, 2023 waar ik vertrouwd ben geraakt met de TM maar helaas nog niet zover als gehoopt.
2023 zou op voorhand een trainingsjaar worden, gewend raken aan de TM en offroad meepakken om mijzelf voor te bereiden op de BeNeCup S3 klasse. Helaas is dit maar gedeeltelijk gelukt omdat bij de offroad training in Neerijnen het blok het helaas begaf.

We hebben toen besloten om alles te doen wat nodig was want we hadden al in de gaten dat er veel niet klopte ondanks de aankoop bij de dealer. Inmiddels staat de TM geheel klaar voor 2024 🙂

Wanneer het weer het toelaat wil ik zou snel mogelijk mijn training weer oppakken en als het kan ook wat offroad trainen. Aangezien ik (nog) geen regenbanden heb ben ik wel afhankelijk van droog weer en daar ontbreekt het momenteel aan. De plannen zijn verder om in ieder geval wat wedstrijden in de BeNeCup S3 mee te gaan rijden om ervaring op te doen. Deze klasse is tm 250cc 4-takt en is wat minder druk dan de S2 klasse, dat is nog toekomstmuziek.

Stilzitten doe ik zeker niet en ben momenteel 3 a 4 keer per week in de sportschool te vinden. Dit na de revalidatieperiode van mijn knie bij de fysio. Dit gaat ontzettend goed en ik merk gelukkig niets meer van mijn knieblessure.

Kortom we zijn er klaar voor en ik heb er ontzettend veel zin in. Nu wachten op de eerste training want ik moet de TM nog wel inrijden. Ook dank aan mijn sponsoren MCB Parts en The Paddock natuurlijk, fijn dat jullie er ook in 2024 weer zijn! Iedereen hele fijne feestdagen toegewenst en ik wens jullie allemaal een goed, sportief en gezond 2024 toe 🙂

Groetjes, Joey!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *