21-9-2019 Minibiken in Roosendaal

Deze zaterdagochtend weer lekker kunnen rijden bij Stichting Pocketbike in Roosendaal. Ik was de avond ervoor op tijd mijn bed ingedoken en dus goed uitgeslapen, erg belangrijk merk ik tegenwoordig. Ik had er echt zin in en nadat de groepen waren ingedeeld konden we gaan rijden. Eigenlijk waren het allemaal gevorderde rijders in de snelle groep en waren er nog iets snellere wedstrijdrijders bij, kortom een goede mix om van te leren.

Ik heb zelfs nog een aantal rondes op kop gereden bij een “treintje” van 4 en dat was erg leuk om te ervaren. Omdat de snelheid best wel hoog lag was dit inspannend en vroeg volledige concentratie. Na deze ochtend was ik erg tevreden over alle sessies die ik heb gereden en ging dus moe maar voldaan weer naar huis.

Ook is me verteld dat het nu echt tijd geworden is om te gaan verzitten want ik rijd blijkbaar op de limiet van mijn banden. Ik ga te plat door de bochten waardoor ik te ver op de zijkant kom en dat binnenkort moet gaan bekopen met een fikse schuiver als ik niet ga verzitten. Dat is dus vanaf nu mijn aandachtspunt en zal daar dus op gaan oefenen. Ik kijk al uit naar de volgende keer in ieder geval. Hier nog wat beelden van vanochtend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *