22-12-2019 Training in Swalmen, Limburg

Vanochtend was het vroeg uit de veren, om 6:00 uur stond ik naast mijn bed om voor de eerste keer te gaan rijden in Swalmen, Limburg.
Niet naast de deur maar je moet er iets voor over hebben om nieuwe ervaringen op te doen. Na 1 uur en 40 minuten in de bus te hebben gedommeld kwamen we aan bij Euro Indoorkarting Swalmen. We waren de tweede die de parkeerplaats opreden en er stond nog een camper die de avond ervoor al was gearriveerd. De locatie was prachtig en de baan was schitterend. Ik kan wel zeggen dat ik dit 1 van de mooiste binnenbanen vind tot nu toe.

Er waren twee groepen, de snelle groep en de hele snelle groep šŸ™‚
Ik reed in de snelle groep maar ook daar zaten hele snelle tussen wat overigens geen probleem is op deze prachtige brede baan. Een erg mooi
stuk was het gedeelte waar je omhoog rijden, een tweede verdieping waar je langs de andere kant weer naar beneden vliegt. Dit vond ik in het begin best lastig omdat je met een behoorlijk snelheid op de bocht beneden afrijd, rustig aan in het begin dus maar later ging het me prima af. Ook op deze baan heb ik mijn aandacht ook weer op het verzitten gehad. Dit gaat steeds beter alleen moet ik nu mijn bike nog wat rechtop houden want die neem ik nog steeds mee naar beneden waardoor mijn voetsteuntjes gevaarlijk dicht langs de grond komen.

Er waren nogal wat schuif en valpartijtjes en ook ik bleef hier niet buiten schot. Bij het afrijden op een bocht ging ik naar buiten om de bocht goed te kunnen aansnijden, helaas dacht een andere rijder tussen mij en de boarding nog buitenom langs te komen waar geen ruimte voor was, ik werd dus gewoon van mijn bike gereden. Natuurlijk viel ik weer bijna op dezelfde plek als vorige week en dat was nog niet helemaal pijnvrij waardoor ik even moest bijkomen van deze val. Mijn papa had ondertussen de bike weer in orde gebracht want er stond nogal het een en ander scheef. Gelukkig heb ik daarna weer lekker gereden met mijn racemaatjes.
Hier zijn wat foto’s (met dank aan Ruud Franssen) van deze geweldige ochtend in Swalmen.

Wat een ruimte
En de bocht in!
Opperste concentratie
Genieten šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *