23-11-2019 Heerlijk gereden in Roosendaal

Deze zaterdag was het weer rijden met de Stichting Pocketbike Promotion in Roosendaal. Zoals altijd was het weer gezellig druk en hadden we mooie gelijkwaardige groepen. Ik kreeg weer veel bruikbare tips en adviezen.
Het meest logische advies sloeg ik even in de wind wat een schuivertje opleverde. Altijd twee rondes de slicks warm rijden maar na een halve ronde dacht ik dat het wel goed zou gaan, niet dus waardoor ik direct werd afgestraft in een bochtje.

Natuurlijk werd ik ook weer gewezen op het feit dat ik nog meer moet gaan verzitten en ik mijn snelheid nog verder kan gaan verhogen.
Ik ben daar mee aan de gang gegaan maar het blijft een moeilijk proces om nog verder te gaan verzitten. Rechter bochten lukken me al aardig maar de linker bochten blijken toch lastiger te zijn dan ik dacht. Ik heb het gevoel dat ik echt al heel ver naast mijn zadel zit maar dat blijkt dus echt wel mee te vallen, het zal voorlopig zeker een punt van aandacht blijven.

Natuurlijk hebben we vooral veel plezier gehad met zijn allen en ging deze training me echt wel goed af. Aandachtspunten zullen er altijd wel zijn dus ik moet vooral plezier hebben in de motorsport en dat heb ik dan ook echt wel.
Volgend weekend hebben we familie op bezoek uit het buitenland dus zal ik waarschijnlijk niet rijden maar 7 december mag ik gelukkig weer!
Hier nog twee actiefoto’s van vandaag.

joey racing lijnen rijden
En verzitten maar
joey racing bochtenwerk
Lekker hoor šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *