23-5-2020 Midland Circuit Lelystad, RAP Holland

Vandaag beloofde weer een mooie dag te worden met zon, wolken en een stevige wind. We hadden geluk dat we in de middag moesten rijden want dat betekende uitslapen! Uiteindelijk zijn we rond 11:10 gaan rijden en waren dus ruim op tijd bij RAP Holland in Lelystad.
Toen ik me in mijn outfit had gehesen had mijn papa de minibike alweer helemaal klaar staan, ondertussen even iedereen gegroet en toen was het tijd voor mijn eerste sessie.

Ik moest er wel weer even inkomen, de layout van de baan was anders dan 2 weken geleden en was ook een stuk technischer. Dat was even aanpassen om snel achter elkaar drie keer te moeten verzitten. Uiteindelijk in de tweede sessie begon ik de baan een beetje te kennen en ging het tempo ook weer wat omhoog.
Mijn vader zegt altijd dat mijn derde sessie de beste is en dat was ook deze keer weer het geval. Ik vond het heerlijk vooral de lange bochten die doorlopen het rechte stuk op zijn om te genieten, vol het gas er op.

Wat heb ik weer genoten, supergezellige sfeer, motoren overal en zelf lekker los gaan op het prachtige circuit. Het is iedere keer weer een beetje kamperen maar dan bij het circuit. Wat het allemaal nog leuker maakte was de professionele sportfotograaf die we hier en daar in het gras zagen liggen.
Die heeft werkelijke prachtige actiefoto’s gemaakt en ik wil er een paar zeker niet onthouden aan de bezoekers van mijn website.
Uiteindelijk hebben we op de terugweg een stopje gemaakt bij de McDonalds om de dag weer met een vol buikje tevreden af te sluiten. Tot de volgende!

Prachtig šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *