24-10-2020 TT Junior Track Assen

Vandaag kwam er nog een onverwachte mogelijkheid om nog een keer te trainen in Assen op het Junior Track. Ik had nog vakantie dus dat kwam prima uit al mocht alleen mijn vader maar mee ivm Corona regels. Dus de wekker om 5:30 gezet zodat we om 6:30 richting Assen konden vertrekken. Het weer liet te wensen over, bij aankomst was het nog droog maar er kwamen dreigende luchten over. Bandenwarmers er om en de nieuwe generator aangeslingerd. En dat laatste moest mijn vader met regelmaat doen dus die was niet blij met die generator.

De eerste sessie ging eigenlijk gelijk prima, mijn banden waren goed warm dus ik kon direct lekker doorrijden, dit smaakte naar meer. Echter begon het te regenen en leek het op een enkele bui, besloten om deze sessie maar niet te rijden zodat mijn vader de regenbanden er niet op hoefde te leggen. Toen er de derde sessie nog steeds regen viel en de baan nat bleef toch de regenbanden er maar onder gelegd. Toen de sessie begon was de ideale lijn alweer aan het opdrogen en stonden sommige rijders alweer op slicks. Het rijden ging overigens weer uitstekend dus dat was geen probleem. Na binnenkomst heeft mijn vader direct de slicks er weer terug onder gelegd en hij deed dit in slechts 15 minuten, hij wordt er handig in šŸ˜‰

Ook de volgende sessies gingen uitstekend en ik was zeer tevreden. Ik kon mijn tempo goed aanhouden en bleef mijn lijnen strak rijden. Ik zat lekker in mijn ritme en we kregen een andere generator te leen die wel zijn werk deed zoals het hoort, nog bedankt RafaĆ«l. Hierdoor kon ik ook mijn laatste sessie goed door rijden van begin tot het eind. Dit was de laatste voor dit seizoen in Assen en ik ben tevreden met mijn progressie sinds ik op mijn Ohvale ben gaan rijden. We zijn nu bijna 5 maanden verder en ik ben klaar voor het nieuwe seizoen. Volgend jaar zal ik meerijden in de Ohvale Cup Holland en ik heb daar ontzettend veel zin in šŸ™‚
Nog een filmpje en foto’s van vandaag:

Geweldige Michael van der Mark layout, genieten šŸ™‚
Met de bandenwarmers er om!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *