24-12-2022 Einde van seizoen 2022

Nu de kerstbomen weer zijn opgetuigd en het vuurwerk weer is besteld kijk ik terug op een mooi en sportief seizoen in het NK Open Pitbike Cup bij The Race Factory.
Het is een seizoen geweest met vallen en weer opstaan (letterlijk) en van nieuwe mensen ontmoeten en anderen hun masker zien afdoen.
Het hele land weer gezien en ook over de grenzen gekeken. Mijn ervaring weer wat vergroot en mijn grenzen weer beter leren kennen. Al met al het seizoen tevreden afgesloten met weer een mooie 2e plaats in het NK Open Pitbike Cup.

Mijn mooie trofee van 2022

En nu weer vooruit kijken naar het volgende seizoen met een nieuwe motor. De overstap van de Pitbike naar de Supermoto oftewel die van de kleine wielen naar de grote. Weer opnieuw beginnen met gewenning, nieuwe mensen leren kennen en de reeds bekenden hartelijk verwelkomen. Een nieuwe klasse met nieuwe circuits, nieuwe uitdagingen en vooral (veel) meer vermogen. De sportschool heeft zijn intrede gedaan want kracht moet worden gewonnen, maar ik kijk er naar uit. Ik kijk uit naar het circuit, naar mijn eerste echte rondes rijden en weer comfortabel om kunnen gaan met deze machine. Een jaar van trainen en een nieuw jaar van genieten, vooral dat.
Ik wil mijn sponsoren bedanken maar vooral mijn ouders die dit alles mogelijk maken. En verder wens ik iedereen fijne feestdagen maar vooral een goed, gezond en zeer sportief 2023 toe!

2 gedachten aan “24-12-2022 Einde van seizoen 2022”

 1. Netjes gereden afgelopen jaar joey. Stapje voor stapje op naar de grote jongens. Doe je goed. Hoop dat je later terug kijkt naar een geweldige tijd. Maar dat is voor later. Nu knallen op je nieuwe motor. Heel veel plezier er mee en pas goed op je zelf. Have fun.

  Gr en fijne feestdagen
  The Race Factory.
  Diane en Bertus Folkertsma

  1. Hallo Bertus en Diane,

   Afgelopen 2 seizoenen vond ik erg leuk, ik heb erg veel geleerd en leuke mensen ontmoet. Dankzij jullie organisatie is voor mij alles op zijn plaats gevallen en heeft het gezorgd voor een duidelijk doel voor mij in de motorsport.

   Nogmaals bedankt voor alles en hopelijk tot een volgende keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *