24-5-2019 buiten in Goes

Vandaag was het dan zover, voor de eerste keer dit jaar buiten rijden op de baan in Goes bij Minibike Zeeland. Mijn vader had hiervoor het tandwiel moeten veranderen vanwege de lengte van de baan, het ging dus allemaal wat harder dan binnen. Ook hier hebben we van de KNMV trainer verschillende oefeningen moeten doen waaronder natuurlijk weer de slalom.
Het was wel even wennen voor me want het was tenslotte de eerste keer dit jaar dat ik weer buiten reed en ook op een baan die mij nog niet bekend was.
Ik heb genoten, vooral op het rechte stuk ging het ontzettend snel en ook mijn vader en moeder hadden dat al snel in de gaten šŸ˜‰
Het was prachtig weer dus hebben veel kunnen rijden, op naar de volgende training en hier nog wat foto’s van deze avond.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *