26-11-2020 Voorbereidingen seizoen 2021

Inmiddels is het hele actieve seizoen van 2020 afgesloten en zijn we met de voorbereidingen bezig voor seizoen 2021. Zoals bekend ga ik dit seizoen meestrijden in de Ohvale Cup Holland in de 110cc klasse, ik heb er zin in!
Met een beetje goede wil heb ik zaterdag 5 december een dag vrij rijden op het Midland circuit in Lelystad dus ik hoop dat de weergoden een beetje meewerken.

Er moest weer een hoop nieuw gekocht worden want vanwege het blijven groeien en de nodige crashes waren er zaken aan vervanging toe. Aangezien ik voor veel zaken (nog) geen sponsors heb zijn mijn vader en moeder de grootste sponsoren. Daarnaast natuurlijk ook ADM Autoschade Herstel uit Roosendaal. Nieuwe sponsors zijn altijd van harte welkom dus neem gerust contact met ons op, wij heten u bij Joey Racing #19 altijd van harte welkom!!!

Vandaag in ieder geval bij Damen Leathers in Breda geweest om een nieuw pak te passen en dat was nog niet zo eenvoudig. Waar het ene pak net aan was is het andere weer een beetje te ruim. Aangezien ik er wel weer even mee door moet kunnen aankomend seizoen toch maar de iets ruimere gekocht. Zal wel wat meer eten de komende tijd šŸ˜‰

Ook mijn helm voor het nieuwe seizoen is aangeschaft en daar ben ik ook heel blij mee vanwege de mooie graphics op de helm. Vandaag ook mijn donkere vizier ontvangen voor de zonnige dagen en ik hoop dat die er veel gaan zijn!
Ook een generator was nodig voor mijn bandenwarmers dus daar zijn we ook in voorzien en last but not least de nieuwste transponder van Mylaps zodat mijn rondetijden correct geregistreerd worden.

Kortom we zitten niet stil ondanks het feit dat het racen op een iets lager pitje staat. Ik hoop snel weer een verslagje te kunnen plaatsen van wat race-activiteiten op de Ohvale en vermoedelijk ook nog wel wat trainen op mijn minibike, tot dan šŸ™‚
En even wat foto’s showen natuurlijk:

Mijn mooie helm!
Een beetje grotere raceoverall
Zeer belangrijk voor de wedstrijden
En stroomvoorziening voor de bandenwarmers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *