26-9-2020 Minibiken in Roosendaal

Vandaag nog een keertje met de minibike gereden bij de Stichting Pocketbike Promotion in Roosendaal, een training dichtbij huis dus. Helaas gaat dit voor ons waarschijnlijk de laatste keer zijn omdat er op 10 oktober voor de allerlaatste keer gereden gaat worden in Roosendaal. Omdat er dat weekend ook het hele weekend gereden gaat worden op het TT Juniortrack ben ik dan waarschijnlijk met mijn Ohvale in Assen. We kijken nog even het weer aan want mocht er het hele weekend regen worden afgegeven in Assen dan gaan we toch nog die allerlaatste keer in Roosendaal meepakken, we gaan het zien.

Maar terug naar vandaag, we waren niet met een hele grote groep dus hadden ruim de tijd om te rijden deze ochtend. De eerste sessie even rustig gereden om weer even te wennen en mijn banden warm te rijden. De temperaturen zijn weer aan het zakken en dat was op de binnenbaan ook goed te merken. Nadat mijn banden warm genoeg waren kon het gas er dus op, ook op mijn minibike lag de aandacht bij het verzitten maar er werd al opgemerkt door Piet dat me dit blijkbaar beter af gaat op de Ohvale dan op de minibike 🙂
Hoe dan ook het ging eigenlijk best wel lekker, ik heb lekker gereden en af en toe ook een beetje gestreden met mijn mede coureurs. Het was ook leuk om Miro weer eens te zien want dat was heel erg lang geleden, die was het ook niet verleerd zeg 😉

Kortom het was een geslaagde ochtend, we hebben daarna nog lekker na zitten praten en wat gegeten.
Toen kwam toch het besef dat dit weleens de laatste keer geweest kon zijn. Heel erg jammer maar ik ben heel erg blij dat ik hier 2 jaar heb gereden en ontzettend veel heb geleerd.

Ik wil daarvoor met name Piet Bouwman bedanken, hart en ziel achter de Stichting Pocketbike Promotion. Piet zonder u had ik nooit gereden zoals ik nu rijd, dank voor uw geduld en dank voor al uw tips, aanwijzingen en adviezen. Ik zal ze mijn hele motorcarrière gaan meenemen, zeker weten. Daarnaast ook Maarten Henderieckx van Mabo Tuning bedankt voor de technische kennis en aanwezigheid op de vele trainingsdagen in Roosendaal. Dankzij u kon ik altijd blijven rijden ook als er eens iets niet in orde was met mijn minibike. En als laatste niet te vergeten Robin van Koolwijk en Djaella, bijna altijd aanwezig om ons te trainen en/of een hart onder de riem te steken als het eens niet lukte. Dank voor het overdragen van jullie kennis, tips en adviezen want ook die neem ik verder mee. En als laatste de mensen van Kartcentre Roosendaal, dank voor de mogelijkheid dat wij altijd bij jullie konden rijden, de leuke baan, het vriendelijke personeel en de gezellige momenten na het racen. We komen elkaar zeker weer tegen op wat voor manier dan ook, ik wens jullie allemaal alle goeds en blijf mij zeker volgen in de toekomst! Groetjes Joey 🙂

En natuurlijk eindig ik weer met wat film en fotomateriaal 😀

Lekker de ruimte
Niet al te scherpe foto 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *