28-2-2021 Ohvale training, Midland Circuit Lelystad

Vandaag beloofde weer een mooie dag te worden want we konden weer een dagje met de Ohvale trainen op het Midland Circuit in Lelystad. De bus stond alweer gereed dus we konden op tijd door de mist richting Lelystad.
Daar aangekomen was het nog steeds mistig, en koud dus zo gauw mijn motor buiten stond zaten de bandenwarmers er om en stond de generator te snorren.
De baan werd vandaag andersom gereden en dat was dus even wennen de eerste sessie. Het was goed druk maar al gauw wisten we de boel uit elkaar te rijden.

joey racing #19

Eenmaal terug in ons ritme gingen de snelheden behoorlijk omhoog en de baan beviel mij steeds beter. Er zaten een paar scherpe bochtjes in waar de snelheid er even uit moest maar over het algemeen was het lekker rijden op deze manier.
Ik werd af en toe wel heel enthousiast en probeerde later te gaan remmen.
Dat leverde af en toe een slippend achterwiel op maar dat mocht de pret niet drukken.

In totaal hebben we 5 sessies gereden en eigenlijk zijn ze allemaal prima verlopen. Zoals gezegd zat het tempo er goed in, mijn lijnenwerk was over het algemeen ook goed al liet ik af en wat snellere jongens passeren, het blijft tenslotte een training. Hoe dan ook ik heb genoten, vond het gezellig en weer leuk om mijn motormaatjes te zien. Nu is het weer even rust om dan vervolgens eind maart af te reizen naar Vledderveen ivm de voorjaarstraining van Rap Holland. Ik heb er zin in šŸ™‚
En geen blog zonder foto’s en filmpje natuurlijk.

Het, niet geheel complete, Ohvale Team Holland
Ik ben de tweede coureur šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *