29-2-2020 Vrij rijden in Roosendaal

Vandaag na lange tijd weer eens gereden bij RaceKids hier in Roosendaal. Het kwam goed uit want anders hadden we morgen richting Swalmen gereden en dat was een hele vroege geworden.
Er werd gereden in 3 groepen, samen met Sem, Finn en Senne werd ik ingedeeld in groep C2 en dat was de snelle groep.
Er was een mooie tijdsplanning waardoor we allemaal 5 sessies konden rijden.

Eigenlijk vanaf de eerste sessie zat ik lekker in mijn vel, ik ging meteen lekker mee in de groep en kon goed bij blijven. Er zaten wel wat rijders tussen die wat rustiger aan deden dus daar moesten we voorbij maar op een gegeven moment had ik bijna een vrije baan en kon heerlijk mijn rondjes draaien met een toenemend tempo. Blijkbaar ging dit tempo zo lekker dat mijn mama besloot de kantine in te gaan als het nog harder ging šŸ˜‰

Uiteindelijk is dit ook gebeurd, mijn papa had ondertussen mijn rondetijd eens opgenomen en die was gezakt naar 47 sec, voor mij een record šŸ˜€
Tijdens de 4e sessie had ik besloten om er eens flink voor te gaan wat resulteerde in een koppositie die ik vast kon houden tot het einde van de sessie. Ik voelde mij zo trots want dit was mij nog niet eerder gelukt. Mijn papa vroeg waarom ik reed als een scheermes want dit had hij nog niet eerder van mij gezien, nog trotser was ik!
Kortom een zeer geslaagde snelle ochtend bij RaceKids!

En natuurlijk is er ook nog een filmpje en een foto:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *