31-5-2020 Schakeltraining op de Ohvale GP-0

Vandaag vroeg op pad gegaan om op een grote lege parkeerplaats mijn eerste echte ervaringen op te gaan doen met de Ohvale. Ik vond het werkelijk waar fantastisch, zoveel meer comfort als mijn minibike.
Het schakelen gaat mij inmiddels redelijk goed af, wel moet ik nog goed opletten in welke versnelling ik zit maar dat lukte na een uur al een stuk beter.

Ook heb ik mijn eerste slalom oefeningetjes gedaan, de pionnen waaide weg dus moest ik het maar met denkbeeldige pionnen doen. Daarmee merkte ik wel dat het gewicht van de Ohvale meer kracht vergt van mijn armen, dat wordt vechten met gewichten 🙂

Het was een leuke maar vooral leerzame ochtend. Ik hoop zo snel mogelijk vloeiend te kunnen rijden zodat ik lekker kan gaan mee trainen met de collega Ohvale rijders bij de RAP in Lelystad 😉

En lekker doorrijden 🙂
Even een pauze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *