31-8-2019 Minibike Training in Roosendaal

Vandaag weer een training bij de Stichting Pocketbike Promotion in Roosendaal. Na mijn crash van 2 weken geleden had ik nog niet het volste vertrouwen dus kon ik rustig opbouwen in de 2e groep, we laten de snelle jongens maar even voor wat het is. Helaas wilde het weer niet lukken in de eerste paar minuten maar gelukkig had Piet Bouwman van de Stichting Pocketbike Promotion in de gaten dat er iets niets moest kloppen aan mijn bike. Het euvel had hij snel gevonden, door de crash van 2 weken geleden bleek mijn stuurdemper ook een klap gehad te hebben gehad waardoor ik de ene kant heel ver kon sturen en de andere kant bijna niet. Nu stuur je niet heel veel bij het minibike racen maar dit veroorzaakte wel mijn probleem, slordig foutje van de monteur (sorry papa šŸ˜‰ ).
Nadat dit werd opgelost (dank aan Maarten Hendrieckx en Robin v Koolwijk) werd alles anders en reed ik weer als voorheen hoewel ik het wel iets rustiger aan heb gedaan. Al mijn frustratie was verdwenen en ik heb de andere sessies heerlijk kunnen rijden. Hier nog een filmpje en wat (slechte) foto’s van deze memorabele ochtend. Op naar de volgende šŸ™‚

Heerlijk om weer lekker te racen!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *