5-6-2019 minibike training buitenbaan in Goes

Gisterenavond was het weer zover en heb ik weer kunnen trainen in Goes.
Het was niet zo druk omdat het weer nogal onvoorspelbaar was maar we hebben toch de hele avond droog weer gehad. Het ging heerlijk, we hebben geoefend op het bochtenwerk, gas geven waar het mocht en dit zonder de remmen te gebruiken en meerdere malen achter elkaar een 8 draaien.
Dit vond ik heel erg leuk en het ging me dan ook vrij goed af. Daarna nog even de baan op om lekker wat rondes te rijden. Om 20:30 was het klaar en dat was maar goed ook want het was best vermoeiend.
Helaas vertoonde mijn bike wat kuren op het einde dus moet hij dit weekend even worden nagekeken. Ik hoop maar dat het meevalt want volgende week moet ik weer kunnen rijden in Roosendaal. Wordt vervolgd………

Uitleg over de volgende oefening
Hier mocht het gas er op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *