5-7-2019 Snelle avondtraining in Goes

Vrijdagavond bij Minibike Zeeland op het buitencircuit in Goes wezen rijden. Erg leuke avond met een prachtig weertje en veel rijders.
Deze keer mocht ik aansluiten bij de groep snelle rijders en dat ging me best goed af. In het begin hadden we wat last van zand op de baan achterin de bocht wat voor de rijders op slicks veel wegschuiven opleverde. Ook ik moest het bekopen met een schuiver maar gelukkig viel het nog mee. Nadat iemand de bocht had aangepakt met een bezem konden we weer lekker doorrijden de rest van de avond. Ook was ik erg blij met een nieuw Iridium vizier wat een stuk rustiger was aan mijn ogen met het felle zonnetje. Al met al een zeer geslaagde avond waarover ik zelf ook erg tevreden was.

Lekker volgas op het rechte stuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *