6-7-2019 Ochtendtraining minibike in Roosendaal

Deze ochtend werd er weer gereden op de binnenbaan in Roosendaal bij de Stichting Pocketbike Promotion. Ook deze ochtend kon ik meerijden in de snelle groep maar had ik problemen met mijn tandwielverhouding. Na gisterenavond zat het voortandwiel er nog op waar ik normaal mee buiten rijd maar binnen kwam ik niet goed op gang bij het uitkomen van een bocht. Ik was niet blij dus werd in een pauze het tandwiel voor de binnenbaan er terug op gezet en kreeg mijn vader het “advies” dit niet meer te doen, waarvoor dank Maarten Henderieckx šŸ™‚
Vanaf dat moment ging het weer lekker en kon ik redelijk goed meekomen met de rest van de snelle jongens. Nadat ik in de derde sessie merkte dat ik erg moe werd en foutjes begon te maken heb ik besloten de laatste sessie niet meer mee te rijden. De avond ervoor rijden en deze ochtend met duidelijk te weinig rust bleken toch mijn concentratie te beĆÆnvloeden waarop ik besloot de vierde sessie te laten voor wat het was. Al met al een fijne training en toch lekker gereden.

Geen beste foto maar hier ging het nog lekker.
Goed kijken en proberen het gas bij de apex weer open te draaien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *