7-10-2022 Pitbike verkocht en Motul olie van mijn sponsor

Gisteravond is mijn Dream Shiver opgehaald om zijn carrière voort te zetten bij zijn nieuwe eigenaar. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het toch wel jammer vond om hem te zien gaan want ik heb genoten van mijn Pitbike en de ONK Pitbike Cup bij TRF.
Ook zijn mijn eerste bekers gewonnen dankzij mijn Pitbike en heb ik mijn klasse gevonden waar ik echt plezier in heb. En niet te vergeten natuurlijk het vice kampioenschap in 2021 en voor 2022 laat de uitslag nog even op zich wachten.
Bedankt Dream Shiver voor onze spannende avonturen op de diverse circuits!

In de donkere avond vertrokken 🙁

Maar nu door naar het nieuwe avontuur want de TM SMX 250Fi staat natuurlijk al klaar.
Gisteren ook nog een leuk geschenk gekregen van mijn Sponsor ADM Autoschade wat bestond uit 2 x 4 liter Motul motorolie wat ik natuurlijk ook dankbaar in ontvangst heb genomen.
Heel erg bedankt Alex en André om ook in 2022 mijn sponsor te zijn geweest 🙂

Met dank aan ADM Autoschade in Roosendaal

Groetjes,
Joey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *