7-12-2019 Prima minibike training in Roosendaal

Vanochtend weer een prima training gehad in Roosendaal bij de Stichting Pocketbike Promotion. Het was deze ochtend lekker druk en er werd gereden in 3 groepen. Aan het begin kregen we allemaal een heerlijke chocoladeletter die door de Sint en Zwarte Piet waren afgegeven bij onze eigen Piet. Dat was een goed begin van de dag dus we waren er klaar voor.

Deze keer wel goed mijn banden warm gereden dus lekker in mijn ritme kunnen komen en een goede 1e sessie kunnen rijden. Wel waren er vaak gele vlaggen omdat er problemen waren met een aantal minibikes die stil waren gevallen op de baan en een klein schuivertje hier en daar. Gelukkig geen grote crashes want daar schieten we niets mee op.

Ook de volgende sessies verliepen goed, regelmatig kunnen afwisselen met andere rijders en een paar keer lekker kunnen inhalen. Ook ging het verzitten me weer wat beter af, iedere keer een beetje beter dus ik was een tevreden coureur vandaag. Kwam alleen op het rechte stuk een beetje vermogen te kort dus daar moeten we naar kijken want ik wil daar ook lekker mee kunnen komen, hoe dan ook het was een geslaagde en vooral gezellige dag vandaag. Volgende week naar Middelburg šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *