7-6-2020 Leuk getraind met de Ohvale GP-0

Vandaag was weer een mooie dag, ondanks de weersvoorspellingen die iets anders voorspelde. Toch besloten om de Ohvale GP-0 in te laden en weer verder te gaan met trainen. Vandaag hebben we besloten om eens te kijken hoe het gaat om wat moeilijke verrichtingen te gaan doen. Bedoeling was stapvoets rijden, slalom, en een cirkel draaien om een pion. Daarnaast wilde ik vooral lekker schakelen en ook afremmen op de motor door terug te schakelen.

Zo gezegd zo gedaan, na het starten eerst weer een paar rondjes gereden om er weer in te komen. Deze week is mijn koppeling voor mij afgesteld omdat ik hem te vroeg vond pakken, dat stond nu in ieder geval een stuk beter.
Na het opwarmen eerst maar eens de pionnen klaar gezet om een slalom te proberen, niet te gek gewoon een beetje het gevoel krijgen, dat ging goed.
Daarna stond er een pion klaar waar ik mijn rondjes om moest rijden, dat ging me rechtsom beter af dan linksom, daar maakte ik de ronde te groot 😉
Maar zoals mijn ouders al hebben gezegd, komt goed!

Om het geheel af te sluiten moest ik stapvoets naast mijn vader blijven rijden terwijl hij over het terrein liep, dat ging gelukkig ook goed en leerde mij nog meer met de koppeling te spelen, leuk 🙂
Gelukkig werd ik weer ‘losgelaten’ en heb ik nog lekker wat rondjes gereden om lekker wat te schakelen, terugschakelen en afremmen op de motor, dit ging soms een beetje te abrupt maar al met al was het een geslaagde ochtend.
Ik ben er zeker nog niet maar de vooruitgang is goed te merken, op naar de volgende!
En natuurlijk nog wat foto’s en filmpje, doei doei 😀

Rond de pion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *