9-11-2019 Training en instructie in Roosendaal

Vandaag beloofde een leuke dag te worden met de Stichting Pocketbike Promotion. De ochtend was ook nog eens een uurtje langer dan normaal omdat er voor de wedstrijdrijders een trainer in de persoon van Koen Meuffels langskwam. Erg leuk natuurlijk maar ik moest mijn focus vandaag echt leggen op het verzitten in de bochten.

We werden ingedeeld in groepen maar konden niet echt meer spreken van de langzame of snelle groep aangezien iedereen wel op een vergelijkbaar niveau reed, op de wedstrijdrijders na dan omdat zij een aangepaste training kregen.
Deze dag veel geoefend in de slalom en het draaien van een rondje om een persoon. Gelukkig ging het me allemaal goed af en heb de rest van de ochtend ook lekker gereden.

Kijkwerk en bochtenwerk ging goed al merkte mijn papa op dat ik soms de bike wat agressief in de bocht aan het leggen was. De begeleider van onze groep merkte op dat ik net iets te laat ging verzitten voor een bocht wat dit probleem opleverde. Iets eerder voor de bocht gaan verzitten was mijn aandachtspunt. Hier dus op gaan letten en toen ging het iets meer gecontroleerd. Kortom een hele gezellig en leerzame dag waar ik weer mee verder kan de komende tijd.

Hieronder nog wat foto’s van deze dag want naast Koen Meuffels bleek ook Scott Deroue aanwezig te zijn. Koen en Scott zijn de 2 rijders van het MTM Kawasaki┬áMotoport Racing Team en komen uit in de WorldSSP300.
Koen en Scott nog bedankt dat jullie hier even de tijd voor namen ­čÖé

Concentratie voor de volgende sessie
Met Koen Meuffels op de foto ­čÖé
En met Scott Deroue ­čÖé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *