9-5-2020 Midland Circuit Lelystad, we mogen weer!

Vandaag mochten we eindelijk weer van start gaan met de eerste training nadat alles werd gestopt vanwege Covid19. Die 2 maanden hebben lang geduurd.
Vandaag mochten we ons begeven naar het Midland Circuit in Lelystad waar RAP Holland de eerste training had georganiseerd volgens de RIVM regels.
Iedereen keurig zijn eigen paddock plaats met hek en lint ertussen zodat duidelijk was wat jouw terrein was deze dag. Overal voldoende desinfecterende handgel maar geen horeca, die hadden we zelf meegenomen šŸ˜‰

Ik heb genoten, we hadden prachtig weer, zon en 25 graden de hele dag door.
Vanaf 10:00 uur in de ochtend tot 15:00 uur in de middag had iedereen 5 sessies te rijden. De eerste sessie was weer even wennen, ook omdat ik met mijn minibike hier nog niet had gereden, alleen vorig jaar op de Ohvale.
Het is me uiteindelijke prima bevallen. De minibike liep fantastisch en hoe langer ik reed hoe beter mijn bochtenwerk ook weer begon te worden, mijn knee slider heeft het zwaar gehad gisteren šŸ™‚

Ik kan alleen maar aan onderstaande foto’s en film laten zien wat voor heerlijke dag het is geweest. Gewoon vol gas de langgerekte bocht door en ook het lange rechte stuk was heerlijk om het gas vol open te hebben.
Het was GENIETEN in hoofdletters dus!

Knietje!
Klaar voor de volgende sessie
Concentratie…….
Tribunes leeg, dat wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *