Sponsor in de spotlight, ADM Autoschade Herstel.

Tijd om mijn sponsor ADM Autoschade Herstel weer eens even in de spotlight te zetten. Gelukkig heb ik nog niet vaak beroep hoeven doen op de kwaliteiten van deze heren maar als het moet ben ik in ieder geval zeker van een mooi stukje vakwerk.

ADM Autoschade Hersteladm autoschadeherstel roosendaal

ADM Autoschade Herstel is naast het herstel van (bedrijfs) autoschade ook het adres voor oldtimer restauratie en klein onderhoud.
Alex en Andre draaide natuurlijk ook hun hand niet om voor een opknapbeurt van mijn minibike kuip toen deze verkocht werd. De kuip was niet erg netjes meer en het was een kleine moeite voor de heren om de kuip weer als nieuw om te toveren.

joey racing #19adm autoschadeherstel roosendaal

Ik ben natuurlijk erg blij met deze sponsor en dankbaar dat ze voor mij klaar staan wanneer het nodig is. Alex en Andre bedankt voor jullie support en inzet!

ADM Autoschade Herstel is te vinden op het volgende adres:
Vijfhuizenberg 60a
4708 AL Roosendaal
Tel: 06-31747218
https://adm-autoschade-herstel.business.site/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *